Clair Oils na MINERVĚ

Jsem ráda, že vás mohu pozvat na 59. ročník veletrhu zdravého životního stylu MINERVA. Tentokrát i s prodejním zastoupením Clair Oils.
Vedle bohatého programu přednášek a seminářů si budete moci ve dnech 1. a 2. října na Malé Straně také zakoupit  přírodní produkty Clair Oils.

Těším se na vás
DAGMAR

 

minerva-pozvanka

Vstupné

Vstup na výstavu: 35 Kč
Vstupné na 1h přednášku: 50 Kč
Vstupné na 2h seminář: 100 Kč
Celodenní vstupné na přednášky a semináře: 250 Kč
Čchi Kung 1 den: 250 Kč
Čchi Kung oba dny: 400 Kč

Program přednášek a seminářů

Sobota 1. 10. 2016

Sál I

10:00–10:50 Jiří Vokoun: Využijte to nejlepší z bylin
Léčivý potenciál bylin můžete využít naplno, ale při nevhodném zpracování a uchovávání také zcela ztratit. Jak postupovat při sušení, konzervaci, skladování, výrobě tinktur, krémů, mastí, příprava čajů a další užitečné postupy.
11:00–11:50 Bc. Martin Kolár: Fytoterapie, mykoterapie a rakovina
Mnohé byliny a houby disponují mimořádně silným protinádorovým potenciálem. Jakou roli mohou hrát v léčbě rakoviny?
12:00–12:50 Jana Marie Edenová: Aby byliny vše zlé přebily
Naučíme se, jak na to, aby měly vaše byliny opravdu kouzelnou moc, jak k nim přidat mocnou sílu Vědomí.
13:00–13:50 Tamara Krejcarová: Aromaterapie ve službách úklidu
Správně zvolená vůně přidaná do úklidového prostředku či filtru vysavače zlepší náladu celé rodiny, dodá nám energii, energeticky očistí byt, zlikviduje bakterie, či pocitově ohřeje nebo ochladí místnost + tipy na levný ekologický úklid.
14:00–14:50 Miriam Kristlová: Zkvalitnění života, práce se záměrem a meditace
Jak zlepšit kvalitu svého života zařazením šamanských a jiných technik do každodenního života. Jak věci dělat a jak se vyhnout zbytečným pochybením na spirituální cestě. V praktické části si vyzkoušíme práci s bloky, které nás v životě omezují.
15:00–15:50 Josef Kaplan: Jak odstranit energetické bloky
Jak energetické bloky vznikají, jak mohou ovlivnit bolesti zad, kloubů i nemoci vnitřních orgánů a jak je co nejefektivněji odstranit.
16:00–16:50 Kateřina Kloudová: Kadidlo v péči o zdraví a krásu
Certifikovaná aromaterapeutka poodhalí tajemství vůně kadidlovníkového éterického oleje (i s ukázkou destilačního přístroje) a přidá osvědčené recepty. O zkušenostech s olejem promluví i mexický šaman Arturo Morales Cervantes.
17:00–17:50 Arturo Morales Cervantes (Mexiko): Šamanismus pro lepší život
Zkvalitněte si život pomocí šamanského učení. Povede vás mexický šaman pocházející z míst, kde jsou dodnes živé tradice starých Mayů a Toltéků.

Sál II

10:00–10:50 Ing. Helena Homolová: Jak na bolavá záda
Méně známé metody, překvapivé účinky.
11:00–11:50 Marcela Fričová Thurichová: Biorezonancí k vyvážené imunitě
Na jakém principu funguje biorezonance, proč může pozitivně ovlivnit tolik zdravotních potíží a jak pomáhá při poruchách imunity a autoimunitních onemocněních.
12:00–13:50 Ing. Pavlína Boučková: Trénování paměti (brainjogging)
Bavte se myšlením – paměťové metody v praxi. Interaktivní přednáška vás seznámí se základními principy myšlení, pravidly správného tvoření asociací, s vybranými paměťovými metodami a jejich využitím v běžném životě i při studiu. Mimo jiné se například naučíte zapamatovat si vlajky států nebo kalendář na aktuální rok.
14:00–14:50 Mgr. Jan Vít a Mgr. Jitka Kateřina Trčková, ak.soch.: Po konopných stopách do dávné budoucnosti.
Kde se konopí vzalo a kdo ho k nám přinesl? Mnoho odpovědí tady bylo dříve než otázky. Nahlédneme na soužití člověka a konopí od pravěku do zítřka, tedy od Adama po manažera Lojzu. Připomeneme si, co pro nás konopí může znamenat.
15:00–15:50 Lucie Kortusová: CBD – lék budoucnosti
Kanabidiol (CBD) je jedna z nejléčivějších látek v konopí. Má protizánětlivé a analgetické účinky, využívá se při léčbě Alzheimerovy a Parkinsonovy choroby či úzkosti.
16:00–16:50 PhDr. Miloš Sládek: Laserová hemoterapie a diabetes
Laserová (světelná) terapie je důležitou složkou při léčení diabetu. Negativní pocity v dolních končetinách, jako je bolest, citlivost na chlad, křeče, astenie (ztráta síly) či brnění a ztráta citlivosti, stejně jako diabetická anginopatie či encefalopatie se zlepší už po několika sezeních, stejně jako spánek či nálada.
17:00–17:50 Jeremiáš Polcar: Probouzení intuice cestou Tarotu
Naučte se rozumět vlastní intuici prostřednictvím obrazů tarotových karet. Tarot je systém archetypů a symbolů, které zrcadlí principy života. Obrazy se skládají v příběhy. To, jak tyto příběhy vnímáme, má zásadní vliv na to, jaké vlastní příběhy vytváříme.

Sál III

10:00–10:50 Jiří Mendel: Vyhánění duchů, prokletí rodu
Jak vyhnat duchy z domovů, keltské prokletí rodu, léčení, věštění a další zajímavosti.
11:00–11:50 Petra Mičulková: Léčba barevným světlem
Metoda chromoterapie a colorterapie má bohatou historii a kdysi patřila k běžným prostředkům podpory zdraví. Poznejte znovu účinky této metody jako doplňkové terapie na řadu zdravotních potíží, získáte možnost sI pomoci kdekoliv a kdykoliv
12:00–12:50 Jaroslava Megová: Škodlivost novodobé pšenice
Za posledních 50 let prošla pšenice velkými změnami. S divokou pšenicí již má málo společného. Jak a proč nám škodí, s jakými onemocněními ji lze dávat do souvislosti a čím ji nahrazovat.
13:00–13:50 Vesna Sarvadijová: Kambo – léčba z Amazonie
Kambo je výměšek amazonské žáby Phyllomedusa bicolor, obsahuje podle vědeckých výzkumů aktivní biopeptidy, které prostřednictvím receptorů v mozku ovlivňují řadu tělesných orgánů a funkcí. Naděje pro osoby trpící bolestmi, trávicími potížemi, depresemi, Alzheimerovou chorobou či pacienty po mrtvici.
14:00–14:50 Milan Vidlák, novinář: Média vs. realita – jak nebýt manipulován
Šéfredaktor časopisu Šifra prozradí, proč je na dnešních médiích zajímavější než to, co se v nich píše, to, co se nepíše? Proč média manipulují a místo informací šíří propagandu? Proč neinformují o tom, co je důležité a co by lidi zajímalo? A jak se tvoří virtuální mediální realita?
15:00–15:50 Alena Bílková: Co je láska
Jen láska k sobě zaručí každému člověku žít klidný život, pomůže mu, aby si srovnal vztahy, dosáhl vnitřní harmonie, uvědomil si své priority a pochopil opravdové hodnoty života. Láska učí lidi trpělivosti, soucitu, vytrvalosti, důvěře, komunikace a vyrovnanosti. Přednáška pro ty, kdo se chtějí posunout vpřed porozuměním a poznáním sebe sama.
16:00–16:50 RNDr. Vladimír Hricik, CSc.: NO – skutečný záchrance života
Rozdíl mezi zdravím a nemocí je často otázkou toho, na jaké úrovni v našem těle funguje oxid dusnatý (NO). Zvýšení jeho produkce v těle pomáhá při vysokém krevním tlaku, cukrovce, urologických problémů, únavového syndromu či projevech stárnutí. Jak toho dosáhnout pomocí L-Complex H-Technology.
17:00–17:50 Hana Říhová: Sebepřijetí, sebehodnota, transformace stínů
Sebepřijetí a sebehodnota jsou podmínkou uzdravení těla i duše, šťastných vztahů, radosti, hojnosti i duchovního růstu. Když přijímáme a milujeme sami sebe, jsme šťastní a dokážeme přijímat a milovat druhé bez závislosti, strachu a bez podmínek.
Neděle 2. 10. 2016

Sál I

10:00–11:50 Estela Palaris Orbito (Filipíny): Filipínské duchovní léčení a hromadné léčení s požehnáním
Hromadné léčení, společná modlitba a žehnání – svěcení vámi přinesené vody, předmětů a fotografií Vašich blízkých, kterým chcete pomoci. Estela také požehná každému z Vás. Žehnání dává čistou životadárnou energii, řeší problémy a očišťuje jeho energetický systém.
12:00–12:50 Jana Niessnerová: Co říkají linie na dlani
Linie na dlani mapují náš život. Odráží důležité otázky života jako je láska, zdraví, dlouhověkost, práce a bohatství.
13:00–13:50 Daniel Matoušů: Kam a kudy putujeme po smrti
Ve vesmíru jsou místa, kde zůstáváme i po smrti. Je možné odejít hluboko do vesmíru i se svým vesmírným doprovodem.
14:00–14:50 Ivan Benetin: Transformace energií za pomoci orgonitu
Praktické cvičení při odstraňování a uvolňování negativních energetických bloku člověka s pomocí unikátních energetických zářičů.
15:00–15:50 Ing. Blanka Mikulová: Stav čaker podle automatické kresby
Automatickou kresbou se můžete dozvědět, v jakém stavu se nacházejí vaše čakry. Jak postupovat?
16:00–16:50 Třezalka z hor: Keltské kolo roku YULE – svátek zimního slunovratu
Žijeme v rytmu s Matkou Přírodou. Praktické podněty pro život, které nám umožní lépe vnímat naše spojení se Zemí.
17:00–17:50 Didi a Dita Horáčkovi: O vibracích stravy
Co vlastně vibrace stravy jsou. Jak si jimi ovlivňujeme každodenní život. Co můžeme udělat, aby se nám ulevilo a „netahali“ jsme cizí energie na svém těle.

Sál II

10:00–11:50 RNDr. Mária Kropáčková: Měření srdeční stresové zátěže
Stres hraje hlavní roli při srdečně-cévních onemocněních. Může ovlivnit krevní tlak, hladinu cholesterolu, chemickou rovnováhu v mozku, hladinu cukru v krvi, hormonální rovnováhu, imunitní systém. Ukázka měření s možností vyzkoušení.
12:00–12:50 VESNA Sarvadijová: Máta, levandule, citron, cedr……
Nejčastěji využívané esence a jejich aplikace při různých potížích.
13:00–13:50 Radka Procházková: Jak zvítězit nad viry
Představení frekvenční terapie a jejího vlivu na likvidaci patogenů. Zkušenosti s přístrojem Plazmový generátor, Ramaloop, F-scan a Super Ravo Zapper.
14:00–15:50 RNDr. Kamil Kropáček, CSc.: Léčivé účinky magnetického pole země
Magnetismus významně ovlivňuje život na Zemi a chrání nás před vesmírným zářením. Výzkumy z posledních desetiletí ovšem dokazují významný pozitivní vliv magnetického pole Země na lidský organismus. V této souvislosti existují nové terapeutické metody. Možnost vyzkoušení terapeutické aplikace.
16:00–16:50 Ing. Jiří Mareš: Naše současnost a minulé životy
Hledání příčin našich současných zdravotních problémů metodou návratů do minulosti (regrese)
17:00–17:50 Karel Kolpek: Strava léčí aneb zpět ke kořenům
Potravinové alergie / potravinové intolerance, všeobecná doporučení k potravinám, co je to GMO, pravda o potravinách, kritéria potravinových doplňků stravy.

Sál III

10:00–10:50 Marie Beznosková: Doteky Duše – konstelace srdce
Prožijte hluboké duchovní zážitky a zjistěte, že to, o čem již celé věky hovoří mystici, je skutečně pravda. Získejte nástroje potřebné k tomu, abyste mohli žít šťastnější a láskyplnější život – v práci, ve vztazích, v materiální, sociální, osobní i duchovní oblasti.
11:00–11:50 Tamara Krejcarová: Léčivé koření na zimní trápení
V chladném období roku se náš zdravotní stav obvykle zhoršuje, a zdaleka to není jen kvůli virózám. Jak si pomoci s využitím běžných druhů koření a bylin?
12:00–12:50 Jana Pozlovska: Za hranice Mysli
Mysl je nehmotná bytost, která obývá naše těla a naši planetu. Lidské problémy tu jsou proto, že se s ní ztotožníme a začínáme být v odporu (vnitřně bojovat s tím, co je). Ukážeme si, jak nám práce s myslí, emocemi, pocity a myšlenkami může pomoci k příjemnějšímu životu.
13:00–13:50 MUDr. Renata Filipová: AtlasPROfilax® – klíč ke zdraví
Většina z nás má první krční obratel, tedy atlas, v nesprávném postavení. Jeho jednoduchou korekcí se přitom můžeme zbavit bolestí pohybového aparátu, mnohých nemocí i psychických problémů.
14:00–14:50 Simona Lásková: Průchod nové Duše do života
Provedu vás tajemstvím duší, které se chystají vstoupit na tento svět. Myslíte, že je možné znát své děti z minulých životů? A jak ho ovlivňuje ten současný? Co děti od nás skutečně potřebují?
15:00–15:50 Iris Erdenechimeg Turečková Palaanová (Mongolsko): Rituál, který vám změní život
Zažijte na vlastní kůži šamanský rituál prostřednictvím vnučky největšího šamana z Bajkalu, Cultema Sagdara Badmajeva. Je to zážitek, který vám může změnit život.
16:00–16:50 Ing. Štěpánka Čechová: Grafologie – objektivní a rychlá
Seznámení s teoretickými základy vědecké psychodiagnostické grafologické metody. Rozdíl i shoda mezi písmoznalectvím a grafologií. Na ukázkách vlastních rukopisů si budete moci sami ověřit funkčnost a pravdivost psychologie písma.
17:00–17:50 Štefan Kaffan, Mgr. Eva Eliášová: Nehypnotická návratová terapie
Několik příkladů z bohaté praxe návratových terapeutů, do které patří léčba fyzických a psychických chorob, odvádění přivtělených duší a práce s nimi i rušení kleteb a uhranutí. Praktická ukázka diagnostiky problému pomocí média (u tří přítomných).

TĚLOCVIČNA – Čchi Kung na Minervě

Kromě tří přednáškových sálů bude tentokrát na Minervě k dispozici tělocvična, v níž si můžete v rámci dvoudenního semináře osvojit teorii a praxi prastarého energetického systému Čchi Kung.

Sobota 1. 10. 2016
10:00–10:45 Čchi Kung Probouzejícího se Dne (teoretický úvod s ukázkami)
– přednáška
11:00–11:45 Čchi Kung se Sluncem v Zenitu (teoretický úvod s ukázkami)
– přednáška
12:00–12:45 Čchi Kung Probouzejícího se Dne a Čchi Kung se Sluncem v Zenitu
– cvičení na témata předchozích přednášek
13:00–13:45 Překvapení Meditace v pohybu (není součástí semináře)
14:00–14:45 Čchi Kung Zapadajícího Slunce (teoretický úvod s ukázkami, co a proč se cvičí)
– přednáška
15:00–15:45 Čchi Kung – Oční Akademie (teoretický úvod s ukázkami)
– přednáška propojená s cvičením
16:00–16:45 Čchi Kung Probouzející se Noci (teoretický úvod s ukázkami cvičení před spaním)
– přednáška
17:00–17:45 Chuej Čchun Kung – Omlazovací cvičení čínských císařů pro dlouhověkost, pružnost a svěžest
– cvičení
18:30–19:30 Čchi Kung Zapadajícího Slunce a Probouzející se noci (venkovnípraxe na témata předchozích přednášek)
– cvičení
Neděle 2. 10. 2016
10:00–10:45 Strategie dlouhověkosti I. (teoretický úvod s ukázkami na jednotlivá témata)
– přednáška
Téma: Dechová vlna, Prenatální dech, Budhistický dech, Taoistický dech, Dýchání čaker, Sluneční dech, Osm kusů brokátu
11:00–11:45 Strategie dlouhověkosti II. (teoretický úvod s ukázkami na jednotlivá témata)
– přednáška
Téma: Návštěva prehistorických moří, Probouzení Čaker, Propojení Čaker, Probouzení Kostí, Propojení Kostí, Čchikungová Sprcha, Probuzení Mysli, Hledání Kruhu, Ptačí tanec v ranní rose.
12:00–12:45 Strategie dlouhověkosti I. (polední cvičení na téma přednášky)
– cvičení
13:00–13:45 Překvapení Meditace v pohybu (není součástí semináře)
Následky probuzení hadí síly – přednášející je spisovatelka a dlouholetá cvičitelka jogy Tatiana Kejvalová. Dozvíte se o neobyčejných zážitcích.
14:00–14:45 Strategie dlouhověkosti II. (odpolední praktika)
– cvičení
15:00–15:45 Strategie dlouhověkosti III. (teoretický úvod s ukázkami)
– přednáška
Téma: Ukládání Slunce, Obr Pchan Ku rozprostírá noc, Dvanáct praktik orgánových hodin
16:00–16:45 Strategie dlouhověkosti III. (praktická cvičení na téma přednášky)
– cvičení
Chuej Čchun Kung, omlazovací cvičení čínských císařů pro dlouhověkost, pružnost a svěžest
17:00–17:45 Strategie dlouhověkosti IV. (teoretický úvod s ukázkami)
– přednáška
Téma: Malý Nebeský Okruh, Velký Nebeský Okruh, Léčivé vzdechy, Bengálské mantry
18:00–19:00 Strategie dlouhověkosti III. a IV. (venkovní praxe zaměřená na čas západu slunce a čas před spánkem)
– cvičení
Označeno v Akce